+31641179072

Betalen

Bij By Dieuwertje kun je op de volgende manieren betalen:
  • iDeal
    Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.
  • Creditcard
    (Visa, MasterCard en Maestro) Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
  • Klarna ”Betaal na Ontvangst”
    Met de digitale acceptgiro kan je jouw online bestelling betalen via Klarna. Klarna voert voor By Dieuwertje het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van Klarna via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Let op: momenteel is deze betalingsmogelijkheid alleen van toepassing op bestellingen binnen Nederland. Betaalmethodes van Klarna In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Verzenden

Jouw ultieme kleding & accessoires gevonden?Dan gaan wij ze zo snel mogelijk verzenden. Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres. Evenals bestellingen die door de brievenbus passen, worden pakketjes van maandag tot en met zaterdag bezorgd door Post Nl. We doen ons best om de pakketjes zo snel mogelijk te versturen, dit is vaak binnen 48 uur!

Heb je geen bestelbevestiging ontvangen? Controleer dan even jouw SPAM box, het kan zijn dat de bevestiging hier terecht is gekomen!

Verzendkosten

De standaardverzendkosten zijn € 7.50 voor Nederland. Indien je voor méér dan €125.00 euro shopt bij By Dieuwertje is de verzending GRATIS!

SHOPPING BAG 0