+31641179072

"Ik doe niets liever dan anderen helpen met hun styling"

Kennismaking bij jou thuis

Een nieuwe garderobe met fashion items

1. Intake

We beginnen altijd met een vrijblijvende telefonische intake. Zo kom ik achter jouw specifieke wensen en bespreken we samen de mogelijkheden op het gebied van personal styling.

2. Het budget bepalen

Naar aanleiding van de besproken wensen maken we een offerte op maat en bespreken we de tarieven. De offerte krijg je per mail toegestuurd. Jij bepaalt het budget waar ik voor ga shoppen. Dat kan variëren van een low budget tot high end fashion. Na akkoord van de offerte gaan we naar de volgende stap.

3. De persoonlijke kennismaking

Na het akkoord kom ik persoonlijk bij je thuis voor een kennismaking. In jouw eigen omgeving komt je persoonlijkheid namelijk het beste naar voren. Immers voel jij je daar op je gemak. Daarnaast is het ook handig dat we meteen door je garderobe kunnen gaan. Tijdens dit uitzoekmoment komen we te weten wat jouw kledingwensen zijn, waar je naar op zoek bent, wat je stijl is, wat je favoriete kledingmerken zijn en waar je tegenaan loopt.

4. Fashion checklist shoppen

De checklist met aanbevelingen en tips en tricks vink ik af door de items voor je te winkelen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen naar winkels te gaan, die keuze is aan jou. De geshopte kleding leveren wij in overleg bij je thuis of op je werk af.

5. Stylingsessie en pasvormen

Samen houden we een stylingsessie bij jou thuis. Wat niet past of niet door de keuring komt, neem ik weer mee terug naar de winkel of stuur ik per post terug naar de betreffende webshop. Als je niet gelukkig wordt bij het zien van je nieuwe garderobe, dan mist er nog iets. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat jij wél ontzettend gelukkig gaat worden. In dat geval ga ik op zoek naar nieuwe kledingstukken. Want je voelt je namelijk écht beter wanneer je kleding draagt waarbij jij je lekker in voelt. Tot slot krijg je nog een moodboard speciaal op maat gemaakt. Daar staan al mijn aanbevelingen en inspiratie voor jou op.

Goed voor de dag komen dankzij personal styling

Personal shopper voor overal in Nederland

Een personal shopper inhuren?

Winkelwagen 0

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.