+31641179072

"Ik doe niets liever dan anderen helpen met hun styling"

Een personal shopper inhuren is dé oplossing wanneer je weinig tijd overhoudt of gewoonweg geen zin hebt om te winkelen. Ik help jou graag met het vinden van kleding, waarin jij je prettig voelt en wat bij jouw persoonlijkheid past.

Kennismaking bij jou thuis

Een garderobe is eens in de zoveel tijd toe aan een metamorfose. Als je twijfelt over je styling, is het juist aan te raden om kledingadvies en stijladvies te vragen aan een professional. Als stylist ben ik continu op zoek naar nieuwe trends en leuke online webshops of fysieke winkels. Ik zoek net zo lang totdat ik dé kleding vind die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Alles voor jouw personal styling.

Een nieuwe garderobe met fashion items

Samen met jou zorg ik voor een nieuwe garderobe gevuld met timeless classic (basic) items. Deze zijn namelijk een must voor een goed opgebouwde garderobe. Ook laat ik je zien hoe je dit kan aanvullen met een aantal “fashion items”, bijvoorbeeld een elegante blazer of een stijlvolle tas. Op die manier ben je altijd up-to-date op modegebied. Ontdek en leer wat bij jou past.

Wat doet een personal shopper?

Je mag van mij verwachten dat ik je eerlijk en deskundig kledingadvies geef. Als jouw persoonlijke stylist ontdek ik welke kledingitems het beste bij jou passen. Ik geef tips waar je de leukste (online) winkels vindt en je krijgt stijladvies en kledingadvies. Daarnaast houd ik je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van styling.

Zie hier mijn stappenplan en werkwijze voor personal styling.

1. Intake

We beginnen altijd met een vrijblijvende telefonische intake. Zo kom ik achter jouw specifieke wensen en bespreken we samen de mogelijkheden op het gebied van personal styling.

2. Het budget bepalen

Naar aanleiding van de besproken wensen maken we een offerte op maat en bespreken we de tarieven. De offerte krijg je per mail toegestuurd. Jij bepaalt het budget waar ik voor ga shoppen. Dat kan variëren van een low budget tot high end fashion. Na akkoord van de offerte gaan we naar de volgende stap.

3. De persoonlijke kennismaking

Na het akkoord kom ik persoonlijk bij je thuis voor een kennismaking. In jouw eigen omgeving komt je persoonlijkheid namelijk het beste naar voren. Immers voel jij je daar op je gemak. Daarnaast is het ook handig dat we meteen door je garderobe kunnen gaan. Tijdens dit uitzoekmoment komen we te weten wat jouw kledingwensen zijn, waar je naar op zoek bent, wat je stijl is, wat je favoriete kledingmerken zijn en waar je tegenaan loopt.

4. Fashion checklist shoppen

De checklist met aanbevelingen en tips en tricks vink ik af door de items voor je te winkelen. Uiteraard is het ook mogelijk om samen naar winkels te gaan, die keuze is aan jou. De geshopte kleding leveren wij in overleg bij je thuis of op je werk af.

5. Stylingsessie en pasvormen

Samen houden we een stylingsessie bij jou thuis. Wat niet past of niet door de keuring komt, neem ik weer mee terug naar de winkel of stuur ik per post terug naar de betreffende webshop. Als je niet gelukkig wordt bij het zien van je nieuwe garderobe, dan mist er nog iets. Ik zorg er dan persoonlijk voor dat jij wél ontzettend gelukkig gaat worden. In dat geval ga ik op zoek naar nieuwe kledingstukken. Want je voelt je namelijk écht beter wanneer je kleding draagt waarbij jij je lekker in voelt. Tot slot krijg je nog een moodboard speciaal op maat gemaakt. Daar staan al mijn aanbevelingen en inspiratie voor jou op.

Goed voor de dag komen dankzij personal styling

Wie leuke kleren draagt zit vaak beter in zijn vel. Een goede outfit geeft jouw zelfvertrouwen een boost, waardoor je de wereld anders gaat waarnemen. Door middel van personal styling krijg je hulp bij het vinden van de outfits die perfect voor jou zijn. Je ziet er met een personal shopper dus altijd goed uit en komt altijd goed voor de dag.

Personal shopper voor overal in Nederland

Als personal shopper ben ik door het hele land werkzaam. Waar jij woont maakt voor mij niets uit. Immers kunnen we het intakegesprek telefonisch houden en kom ik daarna ook graag naar je toe voor een persoonlijke kennismaking bij jou thuis.

Een personal shopper inhuren?

Heb je nog vragen over mijn dienstverlening als personal shopper? Laat het mij gerust weten. Je kunt me telefonisch bereiken via, per e-mail of door middel van het contactformulier op de website.

SHOPPING BAG 0